Sala Verda

És l’espai més intimista, amb el suport de fons de les veus de la mateixa família Pascual Miralles

LES NOSTRES SALES

En les parets hi ha retrats familiars a l’oli i pastel pintats per Teresita Pascual i Maite Miralles i fotografies acolorides amb anilines de Jesús Pascual.

La nostra història

Des de 1930

Teresita Pascual, l’enamorada de les belleses del Maestrat, fort i fragant pintora.

És l’espai més intimista, amb el suport de fons de les veus de la mateixa família Pascual Miralles (enregistraments dels anys seixanta fetes per José Luis Miralles). Es recrea un espai acollidor al voltant de la figura de Teresita Pascual: El llit on va nàixer a Torís l’any 1914, la seua màquina de cosir, algunes de les peces que va confeccionar, sobretot per a la seua filla, com el vestit de la primera comunió, així com objectes i records personals.

En les parets hi ha retrats familiars a l’oli i pastel pintats per Teresita Pascual i Maite Miralles i fotografies acolorides amb anilines de Jesús Pascual.

(CAST) Es el espacio más intimista, con el apoyo de fondo de las voces de la propia familia Pascual Miralles (grabaciones de los años sesenta hechas por José Luis Miralles). Se recrea un espacio acogedor alrededor de la figura de Teresita Pascual: La cama donde nació en Turís en el año 1914, su máquina de coser, algunas de las prendas que confeccionó, sobre todo para su hija, como el vestido de la primera comunión, así como objetos y recuerdos personales.

En las paredes hay retratos familiares al óleo y pastel pintados por Teresita Pascual y Maite Miralles y fotografías coloreadas con anilinas de Jesús Pascual.

(ENG) It is the most intimate space, supported by the voices of the family of Pascual Miralles (recordings from the 60s made by José Luis Miralles).  A warm space is recreated around the figure of Teresita Pascual: The bed where she was born in Turís 1914, her sewing machine, some of the garments she made, especially for her daughter, such as the dress of the first communion, as well as personal objects and memories.

On the walls there are oil and pastel family portraits painted by Teresita Pascual and Maite Miralles and photographs coloured with aniline by Jesus Pascual.

VISITES

Reserva a l'oficina de turisme

Direcció

CARRER  MAESTRO AJADO, 4